Перейти до змісту

"Завтра буде указ": Зеленський анонсував нове рішення щодо санкцій РНБО

Від Board.News,18.01.25

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні наприкінці 1060-го дня війни."Сьогодні дуже добре попрацювали українські правоохоронці: СБУ, ДБР, Національна поліція, наша прокуратура. Є протидія зрадникам та різного роду схемам, які послаблювали нашу державу, наше українське суспільство", - зазначив президент.Читайте також: "Підпорядковувався Гундяєву, був "куратором" РПЦ в Україні: Новинського підозрюють у державній зраді"Він наголосив: "кожен, хто стає на шлях проти закону в Україні, повинен памʼятати, що буде відповідь". "Готуємо зараз також і нове рішення по санкціях РНБО – завтра буде указ", - сказав Зеленський.Читайте також: "СБУ прийшла до ексведучого Назарова та експерта Корнійчука, що працювали на каналах Медведчука"Також очільник держави прокоментував сьогоднішній масований обстріл України, зокрема атаку на Київ та Запоріжжя. За його словами, у столиці весь день тривав розбір завалів, завершили лише під вечір.Станом на 19:30 тривають роботи в Запоріжжі, там шукають людину під завалами. Також рятувальники працюють на місці ракетного удару по Харківщині. "Я вдячний усім лікарям, працівникам ДСНС, комунальних служб, поліцейським, які залучені в рятувальній роботі. На жаль, були забрані життя цими ракетами. І в Києві, і в Запоріжжі є загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким", - сказав Зеленський.Він додав, що керівництво працює заради більшої кількості систем ППО для України – сучасних систем, які можуть збивати російську балістику, а також над тим, щоб українська армія могла активно діяти проти пускових установок ворога в тому числі на російській території."Я вдячний усім партнерам, які підтримують нас у цьому. Наша далекобійність – це один із ключових інструментів захисту життя. І я дякую всім нашим воїнам Збройних Сил України, Служби безпеки України, ГУР, Служби зовнішньої розвідки, які для нас, для всіх українців, забезпечують необхідну далекобійність, зокрема й нашими власними силами", - резюмував президент.Вранці 18 січня Повітряні сили попередили про загрозу використання балістичного озброєння. В Києві та Запоріжжі лунали вибухи. Унаслідок обстрілів є загиблі та поранені. Детальніше про наслідки сьогоднішньої атаки читайте за посиланням. 

Читати повністю

• 1 Views

• Створити...