Перейти до змісту

Кемерон Діаз заявила, що готова повернутися до ролі Тіни Карлайл у продовженні "Маски"

Від Board.News,18.01.25

Про це повідомляє Deadline.Акторка зауважила, що за умов, якщо Джим Керрі вирішить приєднатися до проєкту, вона радо розгляне цю можливість."Якщо Джим на борту, я маю на увазі, що я була в його команді з першого дня", - пожартувала Діаз.Джим Керрі також допускає можливість повернення до ролі Стенлі Іпкісса."О, Боже, знаєте, це має бути правильна ідея, - наголосив він. - Я сказав, що хотів би піти на пенсію, але думаю, що я говорив більше про відпочинок. Тому що як тільки з'являється хороша ідея або група людей, з якими тобі справді подобалося працювати, і все таке, все змінюється".У фільмі "Маска"  Керрі зіграв невдаху-банкіра, котрий пережив трансформацію, ставши на ніч справжнім героєм завдяки таємничій масці, яку він знайшов у затоці, - за мотивами коміксу "Темна конячка".Алан Каммінг і Джеймі Кеннеді зіграли головні ролі в самостійному сиквелі "Син маски" 2005 року, який зазнав критичного і комерційного провалу. Тим часом у 2014 році Майк Річардсон, творець коміксів, зазначив, що обговорення можливого відродження франшизи продовжується.Netflix показав тизер останнього, пʼятого, сезону психологічного трилера "Ти" з Пенном Беджлі у головній ролі. Показ серіалу стартує 24 квітня.

Читати повністю

• 1 Views

• Створити...