Перейти до змісту

Шурпа узбецька без обсмажування. Розповімо, як приготувати

Від Board.News,16.01.25


Інгредієнти для шурпи:Баранина - 600-700 гВода - 2500 млКартопля - 3-4 штукиМорква - 1 штукаБолгарські перці - 2 штукиРіпчаста цибуля - 2 штукиПомідори - 2 штукиЧасник - 5 зубчиківСіль - за смакомПерець чорний мелений - ½ ч. ложкиМелений коріандр - ½ ч. ложкиМелена зіра - 1 ч. ложкаПриготування шурпи:Баранину наріжте великими шматкамиПоскладайте у каструлюЗалийте холодною водою Доведіть до кипінняЗніміть пінуВаріть м'ясо на невеликому вогні приблизно півтори годиниКартоплю-моркву-перець-цибулину наріжте великими шматкамиДругу цибулину та помідори – наріжте невеликими шматкамиЧасник подрібніть мілкоДодайте в каструлю цибулю-моркву-помідори-болгарський перецьЗнову зніміть піну Засипте часник-сіль-чорний перець-коріандр-зіруЗалишіть суп на невеликому вогні ще на годинуВикладіть картоплю та варіть шурпу ще 25–30 хвилинСмачного!Джерело

Читати повністю

  • 1 Views


×
×
  • Створити...