Перейти до змісту

Ребра барбекю - готуємо зі свинини

Від Board.News,15.01.25


Інгредієнти для страви - ребра барбекю:Свинячі ребра з м'якоттю - 1 кгКетчуп - 8 ст. ложокТростинний цукор - 8 ст. ложокСоєвий соус - 2 ст. ложкиВустерський соус - 2 ст. ложкиСолодкий соус чилі - 2 ст. ложкиПаприка - 1 ч. ложкаПриготування ребер барбекю:Для рецепту потрібний цілий шматок свинини з ребрами. За допомогою ножа зніміть прозору плівку. Якщо на висіві занадто багато жиру, зріжте - його має бути не більше сантиметра.Змішайте решту інгредієнтів у невеликому сотейнику. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння та тримайте ще близько 2 хвилинНатріть реберця маринадом, укладіть у невеликий посуд і відправте в холодильник на деякий час: від 4 до 24 годинПеріодично реберця варто перевертати, щоб вони краще просочилисяЯкщо готуєте на грилі, обсмажуйте ребра по обидва боки приблизно по 20 хвилин. Час від часу змащуйте маринадом, що залишивсяЯкщо готуєте в духовці, розігрійте до 180 °С. Застеліть лист фольгою, викладіть ребра і теж покрийте фольгою. Запікайте близько 1 години. Потім зніміть фольгу та залиште ще на 30 хвилинДайте м'ясу трохи охолонути, а потім розріжте поперек на порційні шматкиСмачного!Джерело

Читати повністю

  • 1 Views


×
×
  • Створити...