Перейти до змісту

"Занадто сильний для мене": російський боксер відмовився вийти на реванш проти Усика

Від Board.News,14.01.25

Про це повідомляє "Трибуна"."Реванш? Ні, Усик занадто сильний для мене. Він виступає в надважкій вазі. Він дуже сильний.  Якщо він спуститься у вазі, то без проблем. Але в надважкій чи важкій — ні. Він занадто сильний", - каже Артур Бетербієв.Водночас росіянин неоднозначно висловився щодо статусу Олександра Усика."Мені шкода, що зараз у надважкій вазі немає великих імен, як це було за часів Мохаммеда Алі або Майка Тайсона. Зараз Фʼюрі та Усик — найкращі боксери дивізіону", – заявив Бетербієв.У 2022 році стало відомо, що Бетербієв отримав канадський паспорт. Проте боксер публічно підтримує Рамзана Кадирова при тому, що той офіційно внесений Канадою у санкційний список.Усик та Бетербієв тричі зустрічалися в аматорському боксі. Одна перемога на рахунку росіянина, дві - в активі українця.21 грудня в Ер-Ріяді український боксер Олександр Усик переміг у реванші британця Тайсона Ф'юрі та захистив титули чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.Після бою чемпіон світу у надважкій вазі за версією IBF (Міжнародної боксерської федерації) Даніель Дюбуа кинув виклик Усику.

Читати повністю

• 1 Views

• Створити...