Перейти до змісту

Котлети з сардини - до різного гарніру

Від Board.News,10.01.25


Продукти для котлет з сардини:Консерви рибні (сардини в олії) – 240 гРис круглозерний - 100 гЦибуля ріпчаста - 90 г (1 шт.)Морква – 50 г (1 шт.)Яйце - 1 шт.Крупа манна – 2 ст. ложкиСухарі панірувальні - 80 гОлія соняшникова - 80 млСіль - за смакомПерець чорний мелений - за смакомПокроковий рецепт - котлети з консервованих сардин та рису:Підготуйте потрібні інгредієнтиУ сотейнику закип'ятіть воду (600 мл). Всипте сільРис промийте кілька разів, поки вода не залишатиметься прозорою, і відправте в киплячу воду. Повторно доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь до невеликого і варіть рис до готовності приблизно 13-15 хвилинГотовий рис відкиньте на друшляк і промийте невеликою кількістю проточної води. Залишіть рис у друшляку, щоб стекла вся водаЦибулю та моркву очистіть та вимийте. Цибулю наріжте маленькими кубиками, а моркву натріть на великій тертціРозігрійте сковороду з олією і обсмажте цибулю і моркву на сильному вогні 4 хвилиниЗ рибних консервів злийте рідину. Шматочки риби перекладіть у мискуРозімніть рибу вилкоюУ мисці з'єднайте рибні консерви, обсмажені овочі та варений рисСюди вбийте яйце, всипте манну крупу, сіль і чорний мелений перецьВимішайте однорідний фарш і дайте йому постояти 15 хвилин, щоб манка набухлаПісля цього змоченими у воді руками сформуйте з рибного фаршу котлетки і запаніруйте в сухаряхРозігрійте сковороду з олією і викладіть туди підготовлені котлетиСмажте котлети на середньому вогні приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку, до гарної рум'яної скоринкиПодавайте рибні консерви до столу у гарячому вигляді, доповнивши улюбленим гарніромСмачного!Джерело

Читати повністю

  • 1 Views


×
×
  • Створити...