Що сказав і чого не говорив Трамп на пресконференції в Мар-а-Лаго
Від Board.News,08.01.25
Люди добрі! Шановні журналісти, коментатори та всі зацікавлені!Не можна так довільно тлумачити й навіть подавати недочуте вами. Або "тупо" переписувати помилки американських медіа. Вони швидко виправляють, а ви вже ні...Дональд Трамп не заявляв, що він "зупинить війну за пів року"! Питання журналіста було про зустріч з російським очільником, а на уточнювальне, стосовно терміну 3-6 місяців — Дональд Трамп відповів лише про можливу розмову (conversation) в період до пів року ("навіть раніше"). Це дійсно можна тлумачити по-різному, але точно не цитатою про терміни завершення війни в заголовках медіа!!! Дональд Трамп не заявляв, що "зустріч з Путіним має почекати", подобається нам це чи ні. Він лише пояснив, що не думає, що доречно це робити до 20 січня.Читайте також: Войовнича риторика Трампа і його "розуміння" РосіїЯ вам більше скажу, щоб все зрозуміти достеменно, що реально говорить і має на увазі Дональд Трамп, треба бути присутніми на самій пресконференція (у нього багато незавершених фраз і переадресацій між ним і журналістами, які ставлять питання).З деяких питань в нього є модель відповіді, яку він застосовує просто тому, що позиція ще не готова і т.п.В мене, наприклад, не склалося депресивного настрою після цієї пресконференція. Я бачу, що деяка додаткова інформація вже доходить до обраного президента США, десь ворог добирається також до його вух зі своїми наративами, а в деяких моментах приходить глибше усвідомлення масштабу проблеми.Я вас дуже прошу: не ловіть першу-ліпшу сенсацію. Краще паузу зробити, або оперативно виправляти цитати, хоча зараз все так динамічно, що ваші "маленькі неточності" приводять до стресу мільйонів людей.ДжерелоПро автора. Валерій Чалий, український дипломат, колишній надзвичайний і повноважний посол України у СШАРедакція не завжди поділяє думки, висловлені авторами блогів.
- 1 Views
-
Останні новини