Перейти до змісту

"Він є бізнесменом": нардеп Мережко про стиль політики Трампа

Від Board.News,08.01.25

Про це передає кореспондентка Еспресо Катерина Галко."Можу висловити власну думку з цього приводу, тому що останній рік я читав дуже багато літератури стосовно Трампа. І біографії, і книжки, які вийшли у нас, були перекладені українською. Доволі цікаві. І головне – англійською мовою, в тому числі, Боба Вудворда – відомого журналіста. І у мене склалося особисте враження стосовно його стилю, як політика. Він є бізнесменом, і він сприймає деякі зовнішньополітичні реалії через призму…він займався real estate, тобто нерухомістю…тому він, можливо, дивиться на питання і геополітики, те що там останні заяви стосовно Канади і Гренландії. Але ті, хто досліджував його стиль, як політика, вони звертають увагу на те, що це…якщо почитати навіть книжку про Трампа, про мистецтво, як укладати угоди, то ідеться про те, що бізнесмен, він починає перемовини з того, що він завищує ставки. А потім вже відбувається серйозна дискусія і пошук такої серединної лінії, якогось компромісу", - зазначив Олександр Мережко. Він відмітив, що інколи "з точки зору стилю, як бізнесмена, такі заяви іноді можуть здаватися дещо незрозумілими". "Це певною мірою, можна сказати, є притаманним для стилю політики. Але знову ж таки, треба орієнтуватися, і треба трошки почекати, коли вже Трамп обійме посаду президента, після інавгурації, коли вже буде працювати його команда. І тоді ми побачимо реальну картину", - резюмував нардеп. Читайте також: Велика Америка: чи дійсно Трамп планує змінити карту світу та приєднати до США Гренландію, Канаду, Мексику та Панаму. Пояснюємо 7 січня майбутній президент США Дональд Трамп заявив, що "не може обіцяти" іншим країнам, що не застосовуватиме економічний та військовий тиск, щоб установити контроль над Гренландією та Панамським каналом.

Читати повністю

• 1 Views

• Створити...