Перейти до змісту

Наступ на Курщині: повну інформацію має дуже обмежене число людей

Від Board.News,06.01.25

Я є послідовним противником багатьох невдалих рішень чинного президента України, які, на мою думку, були наслідком недостатньої кваліфікації та відсутності політичної волі та стратегічного бачення. Проте я дуже проти бездумної критики наступу у Курській області, бо не хочу бути таким само, як ті, кого сам критикую: бездумним, імпульсивним, таким, що вважає правильною виключно свою думку. Не можна казати, що краще було б замість наступу в Курській області здійснити наступ під Покровськом. Війна – це не базар, де замість кілограма м'яса можна купити кілограм риби, якщо нам захочеться. На кожній ділянці фронту своя оперативна обстановка, і вона залежить не тільки від кількості людей чи техніки, а від цілої купи різних факторів. Якби вирішувала тільки кількість, ми б давно програли. Читайте також: Сили оборони відновили наступальні дії на Курщині: усі подробиціПро доцільність наступу на Курщині можна говорити виключно маючи всю, повну оперативну інформацію не тільки на ділянці наступу, а взагалі по всьому фронту. Такої інформації не мають експерти, що дають коментарі ЗМІ. Її не мають військові, які зараз воюють. Повну інформацію має дуже обмежене число людей у найвищих штабах, які санкціонували цю операцію. Все, що можна сказати зараз про наступ ЗСУ в Курській області, не знаючи всієї оперативної обстановки, це тільки те, що він або доцільний, або ні. Читайте також: Перед Новим роком ЗСУ ліквідували на Курщині двох російських підполковників, — ЗМІТому, як би нам подобався, або ні Верховний головнокомандувач, як би ми не ставилися до Головкома Сирського, правильна публічна позиція – підтримувати ЗСУ і не хитати й так розхитане вс*атими політиканами суспільство. Для виживання нас, як нації, важлива вся лінія фронту: від Курська до Покровська. Будь-які дії на фронті у більшій, або меншій мірі, але впливають на весь фронт. Віримо в ЗСУ і підтримуємо.ДжерелоПро автора: Сергій Марченко, експерт ринку праці, блогер.Редакція не завжди поділяє думки, висловлені авторами блогів.

Читати повністю

• 2 Views

• Створити...