Канцлер Австрії Негаммер анонсував свою відставку
Від Board.News,05.01.25
Про це він сказав у відеозверненні у соцмережі Х 4 січня."Угода з важливих основних питань виявилася неможливою. У найближчі кілька днів я піду з посади федерального канцлера, а також лідера партії і сприятиму впорядкованому переходу. Цей упорядкований перехід особливо важливий для мене, тому що я завжди виступав за стабільність у нашій країні та в Народній партії", - сказав Негаммер.Австрійський канцлер запевнив, що його партія вела тривалі й чесні переговори, але із соціал-демократичною партією Австрії (СДПА) неможливо досягти згоди з ключових питань. Він наголосив, що АНП дотримується своїх обіцянок, тому не погодиться на заходи, спрямовані проти пільг і бізнесу, та на нові податки."Тому ми припинили переговори з СДПА і не будемо їх продовжувати", - резюмував Негаммер.Нагадаємо, на виборах до парламенту Австрії наприкінці вересня більшість голосів здобула проросійська та пропутінська Партія свободи (FPO), яку очолює Герберт Кікль. Проте політсилі з її суперечливою репутацією не вдалося домовитися про формування коаліції з іншими партіями.
- 2 Views
-
Останні новини