Печиво біскотті - італійський смаколик
Від Board.News,04.01.25
Інгредієнти для печива біскотті:Борошно - 180 гЦукор - 80 гМасло вершкове - 50 гЯйце - 1 шт.Горіхи грецькі - 50 гЦукор ванільний – 1 ч. л.Сіль - 1 щіпкаРозпушувач – 1/2 ч. л.Есенція мигдальна - за бажаннямПриготування З'єднуємо яйце, сіль, звичайний та ванільний цукор. Додаємо тепле розтоплене вершкове масло. За бажанням, додаємо мигдальну есенціюДодаємо борошно, змішане з розпушувачем. Добре перемішуємоДодаємо подрібнені волоські горіхи. ПеремішуємоФормуємо один або 2 невеликі батончики. Перекладаємо на лист, застелений пергаментом, відправляємо в розігріту духовку на 35 хвилин. Випікаємо при температурі 160 градусівДістаємо та даємо охолонути 5 хвилинНарізаємо на скибочки завтовшки 1 см. Викладаємо на лист і відправляємо біскотті в духовку на 10 хвилин при температурі 160 градусівГотовим біскотті, даємо охолонути і подаємо до чаю, кави або десертного винаСмачного!Джерело
- 2 Views
-
Останні новини