Салат з морської капусти - смакота своїми руками
Від Board.News,03.01.25
Продукти для салату з морської капусти:Капуста морська - 300 гГорошок зелений консервований - 200 гЦибуля ріпчаста - 70 гРис - 60 г (вага у сухому вигляді)Олія - 2 ст. ложкиКріп свіжий - 15 гСіль - за смакомПерець чорний мелений - за смакомПокроковий рецепт - Салат з морською капустою, рисом та зеленим горошком:Морську капусту взяти без добавокБанку із зеленим горошком відкрити, злити рідинуРис перекласти в каструлю, залити водою (120 мл), поставити на вогонь та довести до кипінняВарити рис до готовності 12-15 хвилин. В результаті кількість рису збільшиться втричі. Готовий рис повністю остудитиМорську капусту потрібно промити під проточною водою. Відкинути капусту на друшляк, потім перекласти в тарілку або мискуДодати до морської капусти рисДодати консервований зелений горошокКріп промити, обсушити і дрібно нарізатиЦибулю очистити і нарізати півкільцямиДодати в салат кріп і цибулюЗаправити салат олією, всипати сіль і перець за смакомПеремішати всі інгредієнти та зняти пробуВикласти салат на тарілку та подавати до столу, наприклад, зі стравами з риби – вийде правильний баланс смакуСмачного!Джерело
- 3 Views
-
Останні новини