Перейти до змісту

Після 1 січня Ломаченко прийме остаточне рішення щодо майбутнього, - промоутер

Від Board.News,28.12.24

Про це повідомляє Sky Sports."Вони сказали мені, що він повертається в Україну, тому що йому потрібно бути зі своїми дітьми, які вчаться в школі, а надворі бомбардування, і він відчував, що в той момент був не в змозі говорити про майбутній бій. Але він пообіцяв, що після першого січня прийме рішення. Отже, яким воно буде? Я вважаю, що це правда, що він не знав на той момент, яке рішення прийме. Я не хочу йому заважати, не хочу його квапити. Він був чудовим", - сказав Боб Арум.За словами промоутера, йому здається, що він і Василь Ломаченко вже зробили фото на прощання."Пам’ятаю, як біля ресторану сфотографувався з ним і його батьком, і це було майже як фото на прощання. Можливо, саме так і є", – сказав Арум.Карʼєра Василя ЛомаченкаОстанній бій боксер провів у травні 2024 року. Василь Ломаченко переміг австралійця Джорджа Камбососа в чемпіонському бою за пояс чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) за версією IBF (Міжнародної боксерської федерації).Загалом Ломаченко провів 21 бій на професійному рівні. Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях здобув 18 перемог (12 нокаутом). Боксер також двічі вигравав Олімпіаду.

Читати повністю

• 1 Views

• Створити...