Маринований часник - готуємо на зиму
Від Board.News,21.12.24
Інгредієнти для маринованого часнику:500 г часнику1 стручок гострого перцю1 парасолька кропу2-3 гілочки петрушки1–2 гілочки чебрецю3 листки смородини1000-1200 мл окропу5 горошин запашного перцю10 горошин перцю1 бутон гвоздики2–3 лаврових листки1 столова ложка солі1 столова ложка цукру3 столові ложки оцту 9%Приготування маринованого часнику:Часник очистьте, промийте проточною водою.Стручок перцю розріжте на кільця, зерна не видаляйте.Викладіть у банку разом із зеленню та листям смородини.Залийте окропом, прикрийте кришкою та залиште на 6–8 хвилин.Злийте рідину в сотейник і додайте туди горошини перцю, гвоздику та лаврушку Доведіть до кипіння на середньому вогні та засипте сіль із цукром.Через 2-3 хвилини додайте оцет і зніміть з вогню.Залийте маринад у банку та закатайте кришкоюСмачного!Джерело
- 1 Views
-
Останні новини