Перейти до змісту

Визначена попередня дата візиту майбутнього спецпредставника Трампа Келлога до Києва, - МЗС

Від Board.News,20.12.24

Про це повідомив речник українського МЗС Георгій Тихий, передає Укрінформ.За його словами, визначена попередня дата візиту Келлога."Ми (МЗС, - ред.) залучені до підготовки візиту спецпредставника Кіта Келлога до України. Попередньо визначена дата цього візиту. Дату я називати не буду з безпекових міркувань, але можу підтвердити, що ми чекаємо на генерала Келлога в Україні", – розповів він.Також Тихий підкреслив, що Київ радий приймати майбутнього спецпредставника обраного президента США Дональда Трампа. За його словами, Україна прагне провести з ним дискусії зі свого боку, які необхідно врахувати при розробці шляхів досягнення справедливого миру новою адміністрацією Білого дому.У середині грудня майбутній спецпредставник Трампа Келлог висловив переконання, що війна в Україні може бути вирішена протягом найближчих кількох місяців. Згодом Келлог висловив думку, що Київ та Москва готові до проведення мирних переговорів і для них настав "гарний момент". 19 грудня президент Володимир Зеленський підтвердив візит майбутнього спецпредставника Трампа Келлога до України.

Читати повністю

• 2 Views

• Створити...