Перейти до змісту

"Є позитив": Зеленський про дискусії щодо ймовірності миротворчих військ в Україні

Від Board.News,19.12.24

Про це повідомляє "Радіо Свобода". "Що стосується миротворців, ми проговорювали з Емманюелем його давніші ідеї. Ми підтримуємо ідею посилення України, і ви це розумієте. Питання тут деталей, ми обговорюємо ці деталі", - сказав Зеленський. Водночас український президент підкреслив, що це "непростий процес". Читайте також: Миротворча місія в Україні: фантазії Макрона чи дієвий сценарій для перемир’я. Пояснюємо"Я позитивно сприймаю, що Емманюель вже мав контакти з деякими лідерами. Поки що не хочу говорити деталі, бо ми в процесі. І я бачу, що є вже позитив від деяких людей щодо цього", - додав глава держави. У середу, 18 грудня, президент України Володимир Зеленський прибув до Брюсселя. Упродовж двох днів він зустрінеться з низкою європейських партнерів та візьме участь у засіданні Європейської радиПісля зустрічі з Макроном президент України вирушив на перемовини з генсеком НАТО Марком Рютте. Перед проведенням переговорів Зеленський і Рютте зробили короткі заяви для представників ЗМІЗеленський повідомив за підсумками зустрічі з Макроном, що Франція вже підготувала одну бригаду для української армії та погодилася на продовження такої співпраці

Читати повністю

• 1 Views

• Створити...