Перейти до змісту

Лазанья з лаваша. Додаємо фарш та соус бешамель

Від Board.News,18.12.24


Інгредієнти для лазаньї з лаваша:Цибуля - 1-2 шт.Олія - 2 ст.л.Фарш м'ясний - 500 гСіль - на смакПерець чорний мелений - на смакТоматна паста - 4 ст.л.Вершки - 100 млМасло вершкове - 50 гБорошно - 2 ст.л.Молоко - 300 млЛаваш - 4 шт.Сир - 400 гПриготування лазаньї з лаваша:Цибулю подрібніть і за 5 хвилин обсмажте в оліїДодати фарш і готувати ще стільки жВикористовуйте будь-який фарш.Посолити та поперчити м'ясо з цибулею, додати томатну пасту, а через 10 хвилин - вершкиПомішуйте 5 хв. і зніміть з вогнюВ іншій сковороді розтопіть вершкове масло, змішайте з борошном і обсмажуйте 2 хв.Продовжуючи помішувати, влийте молокоПосолити, поперчити та готувати ще 2-3 хв.Форму для запікання змастіть соусом бешамельНа нього викладіть один лаваш, а зверху – третину фаршу та частину тертого сируЩе один лаваш змастіть соусом з одного боку і покласти цією стороною на сирПовторіть шари двічіЗверху залийте соусом, що залишився, і засипте сиромЗапікайте лазанью 30 хвилин при температурі 180 °CСмачного!Джерело

Читати повністю

  • 1 Views


×
×
  • Створити...