"Ракето, Ракето, ти мене чуєш?": Усик розповів, як на фронті реагували на його перемогу над Фʼюрі
Від Board.News,18.12.24
Про це повідомляє The Guardian.Олександр Усик поділився історією, як військові з другої лінії оборони передавали інформацію про перемогу боксера над Тайсоном Фʼюрі."Хлопці, які стоять на другій лінії, вони мають спеціальний зв'язок, який з'єднує їх з переднім краєм поля бою. У них є прізвиська на кшталт "Ракета". Кажуть: "Ракето, Ракето, ти мене чуєш?". Інтонація була дуже серйозною. Вони відповідають: "Так, так, що відбувається? Що нам потрібно робити?". Вони думали, що це якась надзвичайна ситуація, що це щось пов'язане з війною, але це була новина, що я став абсолютним чемпіоном", - розповідає боксер.За словами Усика, українські військові радісно сприйняли новини про перемогу над британцемБій Усика та Ф'юрі18 травня Олександр Усик переміг роздільним рішенням суддів Тайсона Ф'юрі та став першим в історії боксером, який здобув усі чотири титули у надважкій вазі. У червні українець відмовився від поясу IBF (Міжнародної боксерської федерації). На кону другого бою Усика і Фʼюрі стоятимуть пояси WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у суперважкій вазі, тому він не матиме статусу поєдинку за звання абсолютного чемпіона. Реванш пройде 21 грудня на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Трансляція бою Усик – Фʼюрі буде доступна на медіасервісі Megogo
- 3 Views
-
Останні новини