Перейти до змісту

"Ми всі віримо, що Міша невинуватий": тренер "Челсі" вперше відреагував на допінг-скандал з Мудриком

Від Board.News,18.12.24

Про це Енцо Мареска повідомив на пресконференції."Весь персонал підтримує і довіряє Міші. Він має повну підтримку. Коли трапляються такі речі, потрібно підтримувати свого гравця в усіх аспектах. Ми всі засмучені. Ми тут, щоб підтримати Мішу. Я розмовляв з ним кілька днів тому. Міша - гравець "Челсі", він один з гравців, які залучені в команді, тому я з ним спілкуюся. Зараз він не може тренуватися. Ми чекаємо. Клуб готовий підтримати гравця. Ми всі віримо, що він невинуватий", - каже Енцо Мареска.За словами головного тренера, історія Михайла Мудрика в "Челсі" точно не завершена. "Усі одноклубники були здивовані. Нам сумно, тому що ми не любимо таких речей. Напевно, Мудрик дуже прогресував. Він почав розуміти, на якій позиції йому залишатися. Я думаю, в останніх двох-трьох іграх він значно покращився. Талант, який ми бачимо на тренуваннях, точно такий же", - сказав Мареска.17 грудня стало відомо, що у допінг-пробі українського футболіста клубу Михайла Мудрика виявили заборонену речовину. Спортсмен підтвердив цю інформацію, заяву з цього приводу поширив і "Челсі".Після цього Михайло Мудрик пройшов перевірку на поліграфі, де категорично запевнив, що абсолютно непричетний до потрапляння в організм забороненої речовини.

Читати повністю

• 2 Views

• Створити...