Крем "Шарлотт" - готуємо вдома французький смаколик
Від Board.News,18.12.24
Інгредієнти для крему "Шарлотт":Молоко - 220 млЯйця - 2 штукиЦукор - 350 гВершкове масло - 400 гКоньяк - 1 ст. ложкаПриготування крему "Шарлотт”:Віночком збийте до однорідності молоко, яйця та цукорВаріть суміш на середньому вогні, безперервно помішуючи, 4-5 хвилин до загусанняЗніміть суміш із плити, коли по консистенції вона почне нагадувати кисільПовністю остудіть заварну основуМіксером на високій швидкості збийте м'яке вершкове масло до пишності. На це піде 2-3 хвилиниПродовжуючи збивати масло, в три прийоми додайте до нього заварну основу. Добре збивайте крем після кожної порціїВлийте коньяк, ще раз збийтеПеред використанням охолодіть кремКоньяк можна замінити на ванільний екстракт, лікер або міцну кавуСмачного!Джерело
- 1 Views
-
Останні новини