Перейти до змісту

Крем "Шарлотт" - готуємо вдома французький смаколик

Від Board.News,18.12.24


Інгредієнти для крему "Шарлотт":Молоко - 220 млЯйця - 2 штукиЦукор - 350 гВершкове масло - 400 гКоньяк - 1 ст. ложкаПриготування крему "Шарлотт”:Віночком збийте до однорідності молоко, яйця та цукорВаріть суміш на середньому вогні, безперервно помішуючи, 4-5 хвилин до загусанняЗніміть суміш із плити, коли по консистенції вона почне нагадувати кисільПовністю остудіть заварну основуМіксером на високій швидкості збийте м'яке вершкове масло до пишності. На це піде 2-3 хвилиниПродовжуючи збивати масло, в три прийоми додайте до нього заварну основу. Добре збивайте крем після кожної порціїВлийте коньяк, ще раз збийтеПеред використанням охолодіть кремКоньяк можна замінити на ванільний екстракт, лікер або міцну кавуСмачного!Джерело 

Читати повністю

  • 1 Views


×
×
  • Створити...