Перейти до змісту

Печінкові рулетики з морквяною начинкою та плавленим сирком

Від Board.News,03.12.24


Інгредієнти для печінкових рулетиків:Печінка куряча – 700 гЯйця – 2 шт.Борошно - 60 г (0,5 склянки об'ємом 200 мл)Молоко – 200 млОлія – 30 гМорква – 300-400 гСир плавлений – 250 гЧасник – 2-3 зубчикиМайонез – 50-70 гЛистя салату – 7-8 шт.Сіль – до смакуПерець чорний мелений – за смакомПокроковий рецепт - Печінкові млинці з морквою і плавленим сиром:Печінку промиваємо і обрізаємо всі плівки та прожилкиЗа допомогою блендера чи м'ясорубки подрібнюємо печінкуУ печінкову масу розбиваємо яйце і вливаємо молоко. Ще раз перебиваємо занурювальним блендеромВсипаємо борошно, сіль та перець. Перебиваємо блендером до зникнення грудочокЗалишаємо тісто на 15 хвилин за кімнатної температуриСковороду добре змащуємо олією і розігріваємо. У центр сковороди виливаємо ополоник печінкового тіста, рівномірно розподіляємо по днуСмажимо млинець по 2 хвилини з кожного боку. Таким чином смажимо всі млинці Моркву очищаємо та натираємо її на великій тертціЧасник очищаємо та пропускаємо через пресПлавлений сир натираємо на великій тертціУ мисці з'єднуємо плавлений сир, моркву, подрібнений часник, майонез, сіль та перець. Перемішуємо до однорідності. На кожен млинець рівномірно викладаємо начинкуУкладаємо зверху лист салатуЗгортаємо досить щільний рулетТак робимо з усіма заготовкамиРулети нарізаємо шматочками та подаємо до столуСмачного!Джерело

Читати повністю

  • 4 Views


×
×
  • Створити...