Теплий салат з печінкою, з яблуками та апельсином
Від Board.News,28.11.24
Інгредієнти на теплий салат з печінкою:400 г курячої печінки2 великі зелені яблука50 г в'яленої журавлини200 г салатного міксу (рукола, корн, шпинат)Вершкове масло2 апельсини1 ч. л. насіння зіри1 ч. л. цукрусвіжомелений чорний перець - за смакомсіль - за смакомоливкова оліяРецепт теплого салату з печінкою:Підготуйте інгредієнти для теплого салату з курячою печінкоюВимийте апельсини щіткою, обсушіть, зніміть цедру та вичавте сікЗамочіть журавлину в апельсиновому соку на 20-30 хв.Видаліть у курячої печінки плівки, розріжте кожну на 2 частиниПеревірте, чи немає зелених ділянок (це означає, що на печінку потрапила жовч, такі шматки потрібно обрізати та викидати, вони гіркі)Нагрійте в глибокій сковороді суміш оливкової олії та вершкового масла, покладіть зіру та печінкуПрикрийте зім'ятою фольгою та обсмажуйте приблизно по 3 хв. з кожного боку Зніміть із вогню. Не пересмажуйте!Розкладіть салатний мікс по тарілках. Очистіть яблука і наріжте шматочками, товщиною 2 смУ чистій сковороді розігрійте вершкове масло з цукром і сіллю, обсмажте яблука до золотистого кольору, перекладіть на тарілки до салатного міксу, поруч викладіть печінкуУ сковороду, де смажилася печінка та яблука, влийте апельсиновий сік з журавлиною, посоліть, доведіть до кипіння, додайте оливкову олію, перець, перемішайте та полийте салатПодавайте теплий салат одразу ж.Смачного!Джерело
- 2 Views
-
Останні новини
-