Перейти до змісту

Щука фарширована - смачний класичний рецепт

Від Board.News,28.11.24


Інгредієнти для фаршированої щуки:Щука – 1,1 кгЦибуля – 200 гПечериці – 100 гВершкове масло – 50 гЧасник – 2 зубчикиМелені сухарі – 50 гЯйце – 1 шт.Олія – 1–2 ст. л.Сіль, свіжомелений чорний перець - за смакомРецепт приготування фаршированої щуки:Щуку почистіть від луски та вимийтеВідріжте голову, видаліть зябраЗріжте плавці. Видаліть нутрощі у риби. Ретельно промийте тушку та головуОбережно зніміть шкіруДійшовши до рівня плавців, акуратно їх підріжте ножицями зсередини. Дійшовши до хвоста, переріжте кістку ножем. Шкіра має залишитися з хвостом. Заберіть її убік. Відокремити м'якоть від кістокПриготуйте фарш для щуки. Цибулю очистіть і порубайте. Гриби почистіть і дрібно наріжте. У сковороді розпустіть вершкове масло. Викладіть гриби та половину цибулі. Помішуючи, обсмажте до золотистого кольоруЧасник очистіть. М'якуш щуки пропустіть з другою половиною цибулі та часником через м'ясорубку. Додайте обсмажену цибулю з грибами. Ще раз пропустіть через м'ясорубкуДодайте до рибної маси сухарі та яйце. Посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте. Начиніть шкіру щуки фаршем, щільно. Наколіть голкою по всій поверхніВикладіть фаршировану тушку щуки на лист, висланий спочатку щільною фольгою, а потім папером для випічки. Нагрійте духовку до 180°C. Помістіть лист з рибою на середній рівеньПрикладіть голову до тушки. Змастіть рибу олією за допомогою пензлика. Запікайте фаршировану щуку близько години. Дайте охолонути і обережно перекладіть на тарілку.Смачного!Джерело

Читати повністю

  • 3 Views


×
×
  • Створити...