Інгредієнти для салату з нутом:½ невеликої червоної цибулини1 червоний болгарський перець1 зелений болгарський перець1 жовтий болгарський перець1 огірок100 г сиру фета1 пучок петрушки300 г вареного або консервованого нуту3 столові ложки оливкової олії3 столові ложки червоного винного оцту2 зубчики часнику1½ чайної ложки сушеного орегано½ чайної ложки меленого чорного перцюсіль - за смакомПриготування салату з нутом:Наріжте цибулю невеликими кубиками та залийте холодною водоюНаріжте кубиками решту овочів і подрібніть петрушкуЗмішайте нут з перцем, огірком, зеленню та покришеною фетоюДля заправки змішайте олію, оцет, подрібнений часник та спеціїДодайте до основних інгредієнтів цибулю, заправку та добре перемішайте салат.Смачного!Джерело
Читати повністю