Перейти до змісту

Блінкен: у Байдена робитимуть усе можливе, щоб Україна мала все необхідне для війни в 2025 році

Від Board.News,27.11.24

Про це Блінкен сказав на пресконференції."Ми маємо намір під час роботи цієї адміністрації робити все можливе, щоб Україна мала все необхідне, щоб вона могла воювати в 2025 році, якщо буде потрібно. Або, якщо будуть переговори, щоб вона могла вести їх з позиції сили", - сказав Блінкен.На питання щодо підтримки України Європою в разі відмови адміністрації Дональда Трампа надавати допомогу Блінкен нагадав про двопартійну підтримку України у США та міжнародну підтримку допомоги Україні."Фінансування допомоги Україні у війні з російськими окупантами підтримували у Конгресі не лише демократи, а й республіканці. При цьому допомога Україні ґрунтується на глобальних зусиллях, її підтримують понад 50 країн. ... Виходячи з того, що я чув, я переконаний, що європейська підтримка, підтримка за межами Європи буде залишатися сильною. І я сподіваюся, що США також продовжать зусилля, які ми зробили", - сказав Блінкен.15 листопада речниця Пентагону Сабріна Сінгх заявила, що президент США Джо Байден має намір використати усі надані Конгресом кошти для допомоги Україні до інавгурації обраного президента Дональда Трампа.

Читати повністю

• 6 Views

• Створити...