Перейти до змісту

Радник Трампа Епштейн просив у потенційних кандидатів на посади в новому кабінеті виплати за адвокатування перед президентом, - CNN

Від Board.News,26.11.24

Про це інформує CNN, посилаючись на джерела, знайомі з результатами внутрішнього розслідування. Вказано, що адвокати Трампа провели внутрішнє розслідування щодо звинувачень у сторону Епштейна у спробі отримати фінансову вигоду від свого впливу на Трампа та інших осіб, пов'язаних з ним. Зокрема, він нібито вимагав оплату в обмін на просування кандидатів на посади в адміністрації або знайомства з працівниками нового кабінету. За словами джерел, в одному з випадків Епштейн вимагав за свої послуги до 100 тис. доларів на місяць.Адвокати попередньо висловили рекомендацію усунути радника з оточення Трампа та структур, які з ним пов'язані. Джерела вказують, що перехідна команда прислухається до цієї рекомендації.Своєю чергою Епштейн усе заперечив. "Для мене велика честь працювати на президента Трампа і з його командою. Ці фейкові заяви є неправдивими і наклепницькими і не відволікатимуть нас від того, щоб зробити Америку знову великою", - заявив він. Згодом на ситуацію відреагував Трамп. Він заявив, що не схвалює практику, коли співробітники вимагають кошти за консультації для людей, які шукають роботу в адміністрації."Ніхто не може обіцяти жодної підтримки чи номінації, окрім мене. Я приймаю ці рішення самостійно, і крапка", - наголосив він. Раніше Епштейн, запропонував свою кандидатуру на посаду спеціального представника з російсько-української війни.  

Читати повністю

• 2 Views

• Створити...