Зірки "Гладіатора 2" розповіли, чи є вирізання сцени одностатевого поцілунку гомофобією
Від Board.News,20.11.24
Про це пише Variety.З історичного фільму "Гладіатор 2" режисера Рідлі Скотта вирізали сцену одностатевого поцілунку. Раніше про це розповів актор Дензел Вашингтон, чий персонаж Макрін, багатий можновладець у Римі, цілував чоловіка в губи під час зйомок. Тоді актор заявив, що сцену вирізали, оскільки команда фільму, імовірно, злякалася."Я цілував хлопця в губи, і, мабуть, вони ще не були готові до цього. Я вбив його через п'ять хвилин. Це "Гладіатор". Це поцілунок смерті", - зазначив Вашингтон.Коментуючи слова актора, Рідлі Скотт заперечив, що сцену вирізали через якісь побоювання. Режисер поділився, що цього поцілунку не могло бути взагалі. Це була імпровізація, яка сталася в моменті."Ні, це нісенітниця. Вони не мали цього не робити. Вони зіграли в моменті", - сказав режисер.Вашингтон також поділився, що він просто "клюнув" актора в губи."Тут дійсно багато шуму з нічого. Вони роздмухують із цього більше, ніж було насправді. Я поцілував його руки, я "клюнув" його і вбив його", - сказав актор.Акторка Конні Нільсен, яка повернулася до ролі Луцилли у сиквелі "Гладіатора", поділилася своїми думками про вирізану сцену одностатевого поцілунку."Моя сцена скорботи теж не потрапила у фільм. Це не гомофобія. Просто для неї не було місця", - зазначила вона.Продюсер Майкл Прусс додав, що не бачить нічого особливого у вирізанні сцен."Було знято так багато матеріалу, який не потрапив у фільм. Це справді не було подією", - підсумував він.На початку року виконавець головної ролі Пол Мескаль поділився, що боїться впасти в глибоку депресію, якщо "Гладіатор 2" зробить його ще популярнішим.Раніше режисер Рідлі Скотт пояснив, чому не покликав Рассела Кроу в "Гладіатор 2".Нещодавно автор двох фільмів поділився, що вже працює над ідеєю "Гладіатора 3".Друга частина фільму Рідлі Скотта "Гладіатор" у міжнародному прокаті дебютувала з бокс-офісом $87 млн, що стало найкращим показником для фільмів Paramount Pictures з рейтингом R.
- 4 Views
-
Останні новини