Авокадо-тост: як приготувати вдома смачно, красиво, поживно
Від Board.News,19.11.24
Авокадо-тост із яйцем-пашот для сніданкуІнгредієнти:1 авокадо1 ч. л. лимонного соку4 скибочки хліба з висівками4 яйця200 г копченого або слабосоленого лосося1 помідор2 ч. л. соєвого соусу2–3 пір'їни зеленої цибулімікрозеленьсіль, свіжомелений чорний перець на смакРецепт приготування сніданку з авокадо:Авокадо помийте, очистьте, м'якуш розімніть виделкою в невеликій мисці. Додайте лимонний сік і дрібку солі, ретельно перемішайте.Хліб для тостів підсмажте на розігрітій без олії сковороді до золотистої скоринки з двох боків або можна запекти в духовці, розігрітій до 175 °С.Філе лосося наріжте тонкими скибочками.Помідор наріжте кружальцями.Доведіть до кипіння воду в невеликій каструлі.За допомогою великої ложки створіть воронку в киплячій воді. Обережно розбийте яйце у вир і варіть 2 хв. Вийміть яйце шумівкою. Також зваріть інші яйця.Намажте підсмажені тости пюре з авокадо, рівномірно розподіляючи його.Зверху на кожен укладіть скибочки лосося. Обережно перекладіть яйця-пашот на тости.Додайте трохи соєвого соусу та свіжозмеленого чорного перцю.На кожен тост покладіть частинку помідора.Прикрасьте зеленою цибулею та мікрозеленню та відразу подавайте на стіл.Смачного!Джерело
- 3 Views
-
Останні новини