Інгредієнти для чатні:800 г рубаних помідорів у власному соку3 червоних перцю чилі3 см свіжого кореня імбиру3 ст. л. меду1 ч. л. нейодованої морської соліРецепт приготування чатні:Очистіть чилі від насіння та плодоніжокНаріжте середніми шматочками довільної форми, складіть у сотейник, посипте сіллюДодайте помідори з сокомІмбир очистіть, наріжте уздовж пластинками завтовшки 5 мм, потім наріжте кубиками зі стороною 5 ммДодайте до помідорів та чиліПоставте сотейник на сильний вогоньПомішуючи, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього, варіть 20 хв.Додайте мед, перемішайте і варіть, продовжуючи помішувати, до загусання, приблизно 5 хв.Смачного!Джерело
Читати повністю