Перейти до змісту

Маск vs Зеленський: потрібна миттєва реакція на "наїзд"

Від Board.News,17.11.24

Президент України Володимир Зеленський: "США не мають тиснути на нас "сидіти й слухати" за столом переговорів…  Ми – незалежна країна".Ілон Маск (наближений зараз до обраного Президента США бізнесмен, який задля своєї вигоди дуже хотів би стати реальним, а не бюрократичним "фасадним" посередником між російським очільником і обраним Президентом США): "У нього чудове почуття гумору…"Мене навряд чи можна назвати "фаном" Володимира Зеленського, але за фактом – образа чинного Президента України – це плювок і в мій бік.Впевнений: потрібна миттєва реакція на цей несправедливий "наїзд", не зважаючи на наближеність Ілона Маска до Дональда Трампа. Промовчати не вийде – будуть погані наслідки.Читайте також: Час проросійських "корисних ідіотів" і просто "міських божевільних"Як це зробити? У нас сьогоднішній владний істеблішмент заявляє, що вони найкращі в цих інформаційних іграх. Їм і карти в руки. Я свою чітку позицію заявив.  І ще одне важливе зауваження: Ілон Маск не розуміє українців. Від слова — зовсім. Хтось йому має пояснити, чим російський цар відрізнявся від українського гетьмана і чим московські бояри відрізнялися від козацької ради… А ще нагадати історично свіжий приклад українського Майдану 2014 року, коли, попри всі дії й рішення політиків, саме активна частина народу України всіх національностей зруйнували всякі "договорняки" й поставила вимоги, які реалізувалися.ДжерелоПро автора. Валерій Чалий, український дипломат, колишній надзвичайний і повноважний посол України у СШАРедакція не завжди поділяє думки, висловлені авторами блогів.

Читати повністю

• 4 Views

• Створити...