Перейти до змісту

Трамп висунув на міністра охорони здоров'я Роберта Кеннеді-молодшого, який закликав не вакцинувати дітей

Від Board.News,15.11.24

Про це він написав у Х."Я радий оголосити Роберта Ф. Кеннеді-молодшого міністром охорони здоров’я та соціальних служб Сполучених Штатів (HHS). Занадто довго американців розчавлювали промислово-продовольчий комплекс і фармацевтичні компанії, які займалися обманом та  дезінформацією, коли справа стосувалася охорони здоров’я. Безпека та здоров’я всіх американців є найважливішою роллю будь-якої адміністрації, і HHS відіграватиме велику роль у забезпеченні захисту кожного від шкідливих хімічних речовин, забруднювачів, пестицидів, фармацевтичних продуктів і харчових добавок, які сприяють величезній кризі охорони здоров'я в цій країні. Пан Кеннеді відновить ці агенції до традицій наукового дослідження Золотого стандарту та маяків прозорості, щоб покласти край епідемії хронічних захворювань і знову зробити Америку великою та здоровою!" - наголосив Трамп.В інтерв’ю 2023 року Кеннеді сказав, що "не існує вакцини, яка була б безпечною та ефективною", і сказав Fox News, що він досі вірить у давно розвінчану думку про те, що вакцини можуть викликати аутизм, передає АР.У 2021 році Кеннеді закликав людей протидіяти вказівкам мінохорони здоров'я щодо того, коли дітям слід робити щеплення."Я бачу, як на пішохідній стежці хтось несе маленьку дитину, і кажу йому, краще не робити їм щеплення", — сказав Кеннеді.21 серпня Дональд Трамп заявив, що буде відкритий для того, щоб Роберт Френсіс Кеннеді-молодший відігравав роль у його адміністрації в разі перемоги на виборах, якщо незалежний кандидат вийде з перегонів у 2024 році та підтримає колишнього президента.

Читати повністю

• 8 Views

• Створити...