"Я його фанат": Тайсон дав суперечливий прогноз на реванш Усик - Ф'юрі
Від Board.News,13.11.24
Про це повідомляє Daiy Mail. За словами колишнього абсолютного чемпіона світу зі США, у другому поєдинку між Ф'юрі та Усиком він вболіватиме за британця. "Наразі Усик найкращий важковаговик світу. Але я ставлю на Ф'юрі. Чому? Тому що я його фанат. Тому що його батько дав йому моє ім'я. Я не покину його зараз", - пояснив Майк Тайсон.Перший поєдинок Усика проти Ф'юрі18 травня Олександр Усик переміг роздільним рішенням суддів Тайсона Ф'юрі та став першим в історії боксером, який здобув усі чотири титули у надважкій вазі. У червні українець відмовився від поясу IBF (Міжнародної боксерської федерації). На кону другого бою Усика і Фʼюрі стоятимуть пояси WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у суперважкій вазі, тому він не матиме статусу поєдинку за звання абсолютного чемпіона. Реванш пройде 21 грудня на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Майк Тайсон - Джейк Пол. Що відомо про бій58-річний Майк Тайсон востаннє виходив на ринг в листопаді 2020 року у виставковому бою проти іншої легенди боксу та співвітчизника - Роя Джонса. Зустріч завершилася внічию. Останній офіційний поєдинок Майка Тайсон датований 2005 роком, коли він програв нокаутом ірландцю Кевіну Макбрайду.27-річний Джейк Пол є блогером, який почав займатись боксом. Востаннє він бився із зіркою кулачного спорту Майком Перрі та нокаутував суперника в 6-му раунді.Бій Пола з Тайсоном пройде у ніч на 16 листопада в американському місті Арлінгтон на AT&T Stadium. Велике боксерське шоу організовує Netflix.Бій триватиме 8 раундів по 2 хвилини. У боксерів будуть стандартні рукавички та не буде захисту для голови, дозволені нокаути. Результат бою буде зафіксовано офіційно.
- 5 Views
-
Останні новини