Перейти до змісту

"Мене за ці слова захейтили": боєць ЗСУ Ієвлєв про нестачу піхоти

Від Board.News,13.11.24

Про це він розповів в етері Еспресо."Я одного разу сказав, але мне зайхетили та зарепостили. Тут нема ніякого секрету і про це говорять всі – не вистачає піхоти. Ви ж бачите кожного дня зведення Генштабу, що ворог зазнає шалених втрат. А останніми днями був черговий рекорд, тобто наші засоби ураження працюють доволі якісно. Відпрацьовують наші дрони, артилерія, міномети, однак є ключове – лінію оборони тримає піхота. В окопах саму смугу зіткнення тримає піхота", - підкреслив боєць ЗСУ.За його словами, багато хто з хлопців виснажився або втратив здоров'я, тому вже не можуть виконувати завдання на "передку". Щодо поповнення, то є певні проблеми, бо уражати ворога є чим, а тримати – близько критичного мінімуму. Тому на сьогодні сама велика нестача – піхота."Щодо ворожої піхоти, то росіяни не встигають її максимально професійно навчати. Бачимо тактику противника – закидування "м'ясом", хай групами не 50 осіб, як було, а по 7-12, тобто використовує перевагу у кількості. Армія РФ намагається брати чисельністю, тому про якість ворожої піхоти говорити недоречно", - резюмував Євген Ієвлєв.13 листопада Генштаб ЗСУ інформував, що упродовж минулої доби на фронті російська окупаційна армія втратила ще низку десятків своєї техніки, а також щонайменше 1770 військових.

Читати повністю

• 5 Views

• Створити...