Трампу не вдасться радикально змінити Америку, - політолог Мотиль
Від Board.News,11.11.24
Про це він розповів в етері "Еспресо"."Трамп занадто амбітний. Навіть якби у нього була якась ідеологія, яка б вказувала йому, що робити, він і його прихильники здебільшого роблять те, що в будь-який момент хоче Трамп. У цьому полягає як небезпека, так і можливість позитиву. Небезпека в тому, що він може робити все, що завгодно, і це може закінчитися катастрофою для Америки, України і навіть Росії. З іншого боку, його схильність до помилок може дещо пом’якшити ситуацію", - зазначив Мотиль.Політолог переконаний, що обраний президент США скоро зрозуміє, що радикально змінити Америку, її ставлення до Європи, світу, України та Росії набагато складніше, ніж здається, і йому це не вдасться."Його команда складається з людей без досвіду та знань, які просто виконуватимуть його накази. А оскільки він сам не знає, чого точно хоче, попри те, що обіцяє бути президентом миру і добробуту, ця авантюра закінчиться невдачею. Ми бачимо, як його син сміється з президента Зеленського, а Ілон Маск називає канцлера Німеччини ідіотом. Складається враження, що ці люди мало знають про світ, але опинилися при владі. З одного боку Трамп обіцяє закінчити війну за 24 години, депортувати 10 мільйонів нелегальних іммігрантів за рік, змінити все. Минулого тижня я написав колонку, де назвав його революціонером, і він фактично таким є. Питання в тому, чи вдасться йому здійснити свою революцію. Я думаю, що ні", - резюмував він.5 листопада у Сполучених Штатах Америки відбулися президентські вибори. Громадяни обирали лідера країни на найближчі чотири роки. Очільником США став Дональд Трамп, який переміг Камалу Гарріс. Еспресо провів текстову трансляцію.Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга після перемоги Дональда Трампа на президентських виборах США заявив, що Київ співпрацюватиме з Вашингтоном для зміцнення "стратегічного партнерства". Згодом Зеленський у вечірньому зверненні позитивно висловився щодо перемоги Дональда Трампа. Він зазначив, що "ми маємо потенціал для міцнішої співпраці".У четвер, 7 листопада, Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Дональдом Трампом.Згодом повідомили, що під час телефонної розмови Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським на лінії був також Ілон Маск.
- 5 Views
-
Останні новини