Комік Тім Діллон, який знявся у "Джокері 2", назвав його найгіршим фільмом в історії
Від Board.News,11.11.24
Про це пише Metro.Драматичний мюзикл режисера Тодда Філіпса "Джокер: Божевілля на двох" з Хоакіном Феніксом та Леді Гагою у головних ролях зібрав у прокаті $204 млн. Перший фільм "Джокер" мав касові збори понад $1 млрд, тож дефіцит другої частини становить майже $800 млн.Під час виступу в подкасті The Joe Rogan Experience американський комік Тім Діллон, який зіграв невелику роль - одного з охоронців притулку Аркгема, публічно назвав фільм "жахливим" та таким, який "навіть не можна дивитися" з погляду розважальної цінності. Він заявив, що стрічка "не мала сюжету".За словами Діллона, він та інші актори, які працювали над "Джокером 2", розкритикували фільм, коли ще працювали над ним."Ми сиділи там, я та інші хлопці, одягнені в костюми охоронців, тому що ми працювали в притулку Аркгема. Я звертався до одного з них, ми чули цю маячню і я йшов.І вони сказали: "Це буде бомба, чоловіче". Я сказав: "Це найгірше, що я коли-небудь бачив". Ми обговорювали це під час обіду і запитували: "Який сюжет? Є сюжет? Я не знаю, я думаю, що він закохується в неї у в'язниці?", - пригадав розмови з колегами Діллон.Ведучий Джо Роган іронічно припустив, що люди можуть все-таки захотіти подивитися фільм через його погану репутацію. Але Діллон заперечив: "Це навіть не можна дивитися. Ось наскільки він жахливий".Діллон також розкритикував фільм як "найаморальнішу річ, яку він коли-небудь бачив у своєму житті," і як "марну трату часу", якщо він був зроблений на знак протесту проти своїх перших шанувальників, а також тому, що режисер Філліпс міг не хотіти повертатися до продовження.Цю теорію нещодавно також висунув режисер Квентін Тарантіно, де він стверджував, що "сам Джокер був режисером фільму". "Тодд Філліпс — це Джокер. Джокер зняв фільм. Вся концепція, навіть те, як він витрачає гроші студії, він витрачає їх так, як витрачав би їх Джокер, розумієте?", - наголосив Тарантіно.Касові збори стрічки "Джокер 2" Тодда Філліпса у другий вік-енд впали на 81%, що стало найгіршим показником для фільму, створеного про персонажа DC.Через рекордно низькі касові збори фільму "Джокер: Божевілля на двох" він вийде на цифрових платформах раніше, ніж очікувалося. Фільм вийшов у світовий прокат 4 жовтня, зібравши в перший вік-енд приблизно $40 млн у США, що майже вдвічі менше, ніж "Джокер" у 2019 році. За очікуваннями Warner Bros., драма мала зібрати $70 млн у перший вік-енд прокату, тому в студії були "приголомшені та дуже розчаровані" результатами.Раніше повідомлялося, що американська зірка Леді Гага, яка доєдналася до Хоакіна Фенікса у фільмі "Джокер: Божевілля на двох", розчарована великою кількістю негативних реакцій на нову драму Тодда Філліпса. Вона має намір швидко зайнятися новими проєктами, щоб відвернути увагу від провалу "Джокера 2".Як повідомлялося, бюджет "Джокера: Божевілля на двох" становить $200 млн, що перевищує фінансування першої частини фільму 2019 року вдвічі.
- 9 Views
-
Останні новини