Перейти до змісту

Курка, запечена в духовці з рисом: легко і швидко

Від Board.News,08.11.24


Інгредієнти для рису з куркою:Морква - 1 штукаСолодкий перець - 1 штукаРіпчаста цибуля - 1 штукаРослинна олія - 2-3 ст. ложкиКурячі гомілки - 4-5 штукСіль - на смакПерець чорний мелений - на смакРис - 280 гВершкове масло - 2 ст. ложкиКаррі - 1 ч. ложкаКурячий бульйон чи вода - 700 млПриготування рису з куркою:Натріть моркву на великій тертці. Перець та цибулю наріжте дрібними шматочками. За кілька хвилин злегка підрум'яньте овочі на сковороді з олією.Курку посоліть і поперчіть. Додайте свої улюблені приправи, якщо хочете.Промитий рис викладіть у форму. Додайте овочі, вершкове масло, каррі, чайну ложку солі та перець. Залийте гарячим бульйоном і перемішайте. Зверху помістіть курячі гомілкиНакрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 180 °C духовку на пів години. Зніміть фольгу та запікайте курку з рисом ще 20–25 хвилин.Смачного!Джерело

Читати повністю

  • 4 Views


×
×
  • Створити...