Інгредієнти для страви з тунця в лаваші:Вірменський лаваш - 1 штукаКонсервований тунець у маслі - 2 банкиКонсервована кукурудза - 1 банкаМайонез - на смакАвокадо - 1 штукаЛимонний сік - 15 млШпинат - 100 гСіль - на смакСпеції - на смакІнструкція приготування смачного тунця в лаваші:Шпинат ретельно промитиАвокадо очистити від шкірки та нарізати соломкою. Збризкати його соком лимонаПеремішати тунець із кукурудзою, додати майонез та спеції на свій смакНа лаваш смужками викласти шпинат, авокадо, тунець з кукурудзою і згорнути рулетОхолодити в холодильнику. Під час подачі нарізати рулет порційно.Джерело
Читати повністю