Перейти до змісту

Камбала, запечена в духовці з лимоном. Цікавий рецепт

Від Board.News,08.11.24


Інгредієнти для приготування камбали:Камбала - 1 штукаЛимон - 1 штукаЧасник - 1–2 зубчикиОливкова олія - 2 ст. ложки + для змащуванняСіль - ½ ч. ложкиБілий мелений перець - на смакРіпчаста цибуля - 1 штукаПриготування камбали:Камбалу промийте і підсушіть. За бажанням видаліть хвіст і плавці за допомогою кухонних ножиць. На спинці зробіть кілька маленьких розрізівВідріжте три-чотири тонкі скибочки лимона. З плоду, що залишився, вичавіть одну-дві чайні ложки сокуЧасник пропустіть через прес. Змішайте з оливковою олією, лимонним соком, сіллю та перцемЗ обох боків натріть рибу сумішшю і залиште на 15 хвилинЦибулю наріжте кільцями або половинками кілець. Викладіть у змащену олією формуКамбалу помістіть на цибулю. У розрізи вставте лимонні скибочки. Накрийте форму фольгоюЗапікайте при температурі 180° С приблизно 25 хвилин. Після цього зніміть фольгу і готуйте ще 7-10 хвилин.Смачного!Джерело

Читати повністю

  • 4 Views


×
×
  • Створити...