Перейти до змісту

Каннеллоні - смакота заморська

Від Board.News,07.11.24


Інгредієнти на 4 порції каннеллоні:Каннеллоні Barilla - 320 гМолоко - 500 млТелятина - 300 гШпинат - 300 гСир - 80 гВершкове масло - 50 гБорошно - 50 гВино - 50 млЯйце - 1 шт.Часник - 1 зубчикШинка - 150 гОливкова олія - 20 млРозмарин - 1 шт.Сіль - За смакомЧорний перець - За смакомПокрокова інструкція - Каннеллоні:Відваріть шпинат у підсоленій воді протягом 10 хвилинЗлийте воду і подрібніть у блендеріОбсмажте часник в оливковій олії до золотистого кольоруДодати розмаринДодайте телячий фарш і обсмажуйте до золотистого кольору протягом кількох хвилинДодайте біле вино і тушкуйте, поки біле сухе вино не випарується. Додайте сіль та перець, зніміть з вогнюДля соусу: розтопіть вершкове масло на сковороді, додайте муку Помалу влийте молоко і доведіть до кипіння, постійно помішуючиПосолити, готувати на повільному вогні 3-4 хвилиниНаріжте шинку і додайте її до фаршу та шпинатуДодайте натертий сир та яйцеЗаповніть Каннеллоні фаршем, викладіть у форму та залийте соусомВипікайте 30 хвилин при температурі 180 °С.Смачного!Джерело 

Читати повністю

  • 2 Views


×
×
  • Створити...