Перейти до змісту

"Потрібно прийняти результати, ми мирним шляхом передамо владу": Гарріс звернулася до американців після поразки на виборах

Від Board.News,06.11.24

Її виступу транслював "Голос Америки".Під час виступу Камала Гарріс подякувала за виявлену їй довіру, зокрема коханому і родині, президенту Байдену та своїй команді.Зазначивши, що результат виборів – це не те, за що боролися й голосували її прихильники, Гарріс сказала, що пишається своєю кампанією і тим, як її команда вела цю кампанію, об'єднавши навколо ідей людей різного походження та прошарків. "Потрібно прийняти результати цих виборів. Я сказала Трампу, що ми допомагатимемо йому в перехідний період і мирним шляхом передамо владу", – додала Гарріс, наголосивши, що це і є фундаментальний принцип американської демократії – "якщо ми програємо вибори, ми приймаємо це.  Будь-хто, хто хоче отримати довіру людей, має шанувати це".Претендентка у президенти запевнила, що вона віддана не президенту чи партії, а конституції США, сумлінню та Богу. "Відданість цим трьом дозволяє сказати: хоча я поступаюся перемогою, я не поступаюся боротьбою. Боротьбою за свободу, можливості, справедливість і гідність усіх людей. За ідеали, на яких заснована наша країна і які відображають Америку в її найкращому вигляді. Я ніколи не здамся в цій боротьбі", – зауважила вона."Не припиняйте робити світ кращим": Камала Гарріс звернулася до молоді Під час свого виступу Камала Гарріс окремо звернулася до молоді."Можна відчувати сум і розчарування, але все буде добре. Інколи боротьба вимагає часу. Це не означає, що ми не переможемо. Важливо – ніколи не здаватися. Не припиняйте робити світ кращим. Ви маєте силу. І ніколи не слухайте, коли хтось вам каже, що це неможливо, бо цього ніколи не робили раніше. У вас є спроможність робити надзвичайне добро в цьому світі. Не впадайте у відчай. Час закочувати рукави, організуватися, мобілізуватися, бути долученими на благо свободи, справедливості й майбутнього, яке ми можемо збудувати разом", – зауважила Гарріс. На завершення промови вона наголосила, що закон історії справедливий для всіх: "Тільки коли дуже темно, видно зорі. Я знаю, що багато хто з вас вважає, що ми заходимо в темні часи. Сподіваюся, що це не так. Але якщо так, заповнімо це небо світлом мільярдів зірок – світлом оптимізму, віри, правди і служіння".Про те, що Камала Гарріс планує виступити з промовою після поразки на виборах, раніше повідомляли NBC News, Reuters i CNN із посиланням на джерела.Гарріс звернулася до американців зі своєї альма-матер, Говардського університету, де раніше зібрався натовп її прихильників для моніторингу результатів виборів.Співголова передвиборчої кампанії представника демократів Седрік Річмонд повідомив присутнім, що вони почують Гарріс сьогодні.У вівторок, 5 листопада, у Сполучених Штатах Америки відбулися президентські вибори. Громадяни обирали лідера країни на найближчі чотири роки. Очільником США став Дональд Трамп, який переміг Камалу Гарріс. Еспресо провів текстову трансляцію.Світові лідери 6 листопада привітали кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа з перемогою на президентських виборах.Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга після перемоги Дональда Трампа на президентських виборах США заявив, що Київ співпрацюватиме з Вашингтоном для зміцнення "стратегічного партнерства".Президент США Джо Байден зателефонував і привітав Дональда Трампа з перемогою на виборах.

Читати повністю

• 5 Views

• Створити...