Ексдизайнера Disney і Pixar засудили до 25 років тюрми за педофілію та торгівлю людьми
Від Board.News,03.11.24
Про це повідомляють французькі видання Le Monde та Le Figaro.Зазначається, що 31 жовтня суд у Франції виніс вирок 59-річному Болему Бушибі після того, як визнав його винним у тому, що у 2012 - 2021 роках він піддавав дітей сексуальному насильству. Зокрема, йдеться про сотні випадків.Обвинувачення стверджувало, що Бушиба замовляв зґвалтування дітей з Філіппін і спостерігав за ними у прямому ефірі. Серед постраждалих - дівчата віком 5 - 10 років, щонайменше один раз жертвою була дівчинка двох років. За даними слідства, під час перегляду Бушиба мастурбував і говорив, що робити з дітьми, називаючи їх "свинями". За кожну таку трансляцію він платив 50 - 100 євро.Також аніматора звинуватили у співучасті в торгівлі людьми. Бушиба визнав провину."Я знаю все, що я зробив. Я прошу вибачення у жертв", — сказав він у суді.Повідомляється, що загалом Бушиба витратив понад €50 тисяч на трансляції зі знущаннями з дітей. Він має виплатити вцілілим матеріальну компенсацію. Після виходу з вʼязниці він не зможе працювати з дітьми, також за ним спостерігатимуть відповідні установи протягом 20 років.У вересні студія Disney відклала роботу над фільмом за фентезі-романом "Книга кладовища" британського письменника Ніла Ґеймана після звинувачень проти нього в сексуальному насильстві.
- 12 Views
-
Останні новини