Флан: що це і як його приготувати вдома
Від Board.News,01.11.24
Інгредієнти для флану:Яйце - 4 шт.Цукор - 200 гМолоко - 500 млЛимонна цедраКориця - 2 шт.Вода - 20 гСік лимонний - 5 гСпосіб приготування флану:У сотейнику з'єднуємо 500 мл молока, 2 палички кориці та цедру одного лимона, варимо.У сотейнику з товстим дном з'єднуємо 100 г цукрового піску, 10-20 г води та 5 г лимонного соку, варимо.Переливаємо готову карамель у форми й розподіляємо по стінках.У миску розбиваємо 4 яєць, додаємо 80-100 г цукрового піску, перемішуємо віничком до розчинення цукру.В яєчно-цукрову масу відправляємо молоко, проціджене через сито, і ще раз перемішуємо.Потім переливаємо отриману суміш у молочник і заповнюємо форми з карамеллю.Кожну форму накриваємо фольгою та акуратно защипуємо краї. Ставимо деко з десертами в духовку, а в сам лист наливаємо гарячу воду. Випікаємо 30 хвилин за температури 150 градусів.Готовий десерт відправляємо в холодильник. Потім із форм знімаємо фольгу, проходимося тильною стороною ножа вздовж краю і подаємо на тарілці.Смачного!Джерело
- 4 Views
-
Останні новини