Перейти до змісту

Флан: що це і як його приготувати вдома

Від Board.News,01.11.24


Інгредієнти для флану:Яйце - 4 шт.Цукор - 200 гМолоко - 500 млЛимонна цедраКориця - 2 шт.Вода - 20 гСік лимонний - 5 гСпосіб приготування флану:У сотейнику з'єднуємо 500 мл молока, 2 палички кориці та цедру одного лимона, варимоУ сотейнику з товстим дном з'єднуємо 100 г цукрового піску, 10-20 г води та 5 г лимонного соку, варимоПереливаємо готову карамель у форми і розподіляємо по стінахУ миску додаємо 4 яйця та 80-100 г цукрового піску, перемішуємо віночком до розчинення цукруВ яєчно-цукрову масу відправляємо молоко, проціджене через сито, і ще раз перемішуємоПотім переливаємо отриману суміш у молочник і заповнюємо форми з карамеллюКожну форму накриваємо фольгою та акуратно защипуємо краї. Ставимо деко з десертами в духовку, а в сам лист наливаємо гарячу воду. Випікаємо 30 хвилин при температурі 150 градусівГотовий десерт відправляємо у холодильник. Потім з форм знімаємо фольгу, проходимося тильною стороною ножа вздовж краю і подаємо на тарілці.Смачного!Джерело

Читати повністю

  • 9 Views


×
×
  • Створити...