Перейти до змісту

Пиріг на кислому молоці - смачно, як в дитинстві

Від Board.News,01.11.24


Інгредієнти для пирога на кислому молоці:Яблуко - 3 шт. Куряче яйце - 2 шт. Цукор - 1 ст. Пшеничне борошно в/с - 2 ст. Харчова сода - 1 ч. л. Ванільний цукор - до смаку Кисле молоко - 250 мл Приготування пирога на кислому молоці:Білки збивають із цукром: у чашу міксера розбийте яйця, додайте цукор. Перемішайте масу міксером до повного розчинення цукру та освітлення масиКисле молоко переливають у чашу зі збитими білками. Додайте соду, сіль та ванільний цукорБорошно просійте через дрібне сито. Введіть його у рідку основу. Збийте міксером інгредієнти до отримання однорідної консистенціїЯблука промийте та обсушіть. Розріжте фрукти навпіл, видаліть серцевину з кісточками. Наріжте яблука довільно тонкими часточкамиЗастеліть пергаментом форму для випікання діаметром 26 см. Змастіть її вершковим маслом та викладіть на дно нарізані шматочки. Яблука можна замінити сливами чи абрикосами. Посипте фрукти корицею. Зверху вилийте тісто та розрівняйте масу лопаткоюРозігрійте духовку до 180 °C. Випікайте пиріг 40-45 хвилин. Готовність перевірте дерев'яною шпажкою. Дайте пирогу охолонути у формі. Потім пройдіть ножем біля бортика форми, щоб пиріг було легше дістати. Вийміть випічку з форми, перекладіть на блюдо сервіровки і посипте цукровою пудрою.Смачного!Джерело 

Читати повністю

  • 8 Views


×
×
  • Створити...