Перейти до змісту

Тисяча від Зеленського: де були економісти?

Від Board.News,28.10.24

Економістів можна взяти в уряді, але уряд зазвичай відсторонений від ухвалення рішень.Економістів можна взяти в громадянському суспільстві, але громадянське суспільство має ще менше шансів на щось вплинути. Нещодавня зустріч щодо проблем національної безпеки та оборони — це виняток, та й то багатьом із вас не сподобалося, що хтось не опустив руки, а намагається добитися змін.Я не знаю, чи навчить провал цієї історії когось в закритій кімнаті, де ухвалювалося рішення. Але я тут пишу для вас, а не для них. І вам не сподобається те, що я напишу. Читайте також: Ті, хто обурюється "Вовиною тисячею", недавно тішилися після зустрічі із ЗеленськимБо я скажу те, що думаю: поки суспільство негативно сприймає зусилля фахівців впливати на рішення влади — доти якість рішень, що визначають наше життя, буде все нижче й нижче. Бо проблеми все складніші, а часу все менше.Тож подивіться спершу в дзеркало, чи не треба там щось змінити.А найбільше вразив чувак, який саркастично спитав мене, куди дівати цю тисячу. Якщо незрозуміло, що на донати, то мені дуже шкода цих людей.ДжерелоПро автора. Валерій Пекар, викладач Києво-Могилянської академіїРедакція не завжди поділяє думки, висловлені авторами блогів.

Читати повністю

• 12 Views

• Створити...