Пісна вертута з гарбузом: готуємо вдома і насолоджуємось
Від Board.News,25.10.24
Продукти на вертуту (на 12 порцій):Борошно - 500 гВода тепла – 200 млОлія - 100 млСіль - 1 щіпкаСода - 1 щіпкаОцет – 1 ч. ложкаГарбуз - 1 кгЦукор – 5-6 ст. ложокПокроковий рецепт:Борошно просіятиУ борошно додати сіль, олію (50 г) і гашену оцтом содуДодати в борошно теплу воду, перемішати ложкою, замісити м'яке тістоНакрити рушником, залишити на 20 хвилинОчистити гарбузГарбуз натерти на великій тертці. Віджати сікТісто поділити на 4-5 частин. Взяти частину тіста. Підсипаючи борошно, розкотити тонкий корж. Змастити корж олієюТонким шаром посипати корж гарбузом, зверху посипати цукром до смакуЗгорнути корж із начинкою в рулет, краєчки ретельно защипнути. Так само зробити всі інші вертути з гарбузомУвімкнути духовку. Деко змастити олією. На лист викласти вертуту. Зверху вертуту також змастити олієюДеко з вертутою поставити в розігріту духовку на середню полицю. Випікати вертуту з гарбузом за температури 190-200 градусів до золотистості, близько 40 хвилинВертута з гарбузом готова!Смачного!Джерело
- 3 Views
-
Останні новини