Перейти до змісту

Буряковий квас. Смачно, поживно, корисно

Від Board.News,23.09.24


Інгредієнти для бурякового квасу: Буряк (великий) - 1 шт. Вода - 2 л. Цукор - 4 ст. л. Закваска житня - 1 ст. л. Спосіб приготування бурякового квасу: Буряк помити, очистити Натерти на великій тертці Помістити у банку Залити 2 літри теплої води Додати цукор Влити, крізь сито, розведену в невеликій кількості води закваску Розмішати Накрити марлею Як тільки з'явиться пінна шапочка, можна одразу відфільтрувати та прибрати в холодильник Примітка Процес виброжування залежить від сили закваски та температури навколишнього середовища. Зазвичай це триває 8-10 годин. Смачного! Джерело

Читати повністю

  • 1 Views


×
×
  • Створити...