Буряковий квас. Смачно, поживно, корисно
Від Board.News,23.09.24
Інгредієнти для бурякового квасу:
Буряк (великий) - 1 шт.
Вода - 2 л.
Цукор - 4 ст. л.
Закваска житня - 1 ст. л.
Спосіб приготування бурякового квасу:
Буряк помити, очистити
Натерти на великій тертці
Помістити у банку
Залити 2 літри теплої води
Додати цукор
Влити, крізь сито, розведену в невеликій кількості води закваску
Розмішати
Накрити марлею
Як тільки з'явиться пінна шапочка, можна одразу відфільтрувати та прибрати в холодильник
Примітка
Процес виброжування залежить від сили закваски та температури навколишнього середовища. Зазвичай це триває 8-10 годин.
Смачного!
Джерело
- 1 Views
-
Останні новини
-