Перейти до змісту

Лечо з кабачків. Варіант заготівлі на зиму

Від Board.News,23.09.24


Інгредієнти для лечо з кабачків: 2,6 кг помідорів 4 кг кабачків 1,5 кг моркви 0,4 кг солодкого перцю 1 кг цибулі 230 г олії 300 г томатної пасти (її потрібно буде розбавити до 1 літра водою) 4,5 столової ложки солі 2 склянки цукру 150 г часнику (це приблизно 4 головки) 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю 1 столова ложка оцтової (70%) кислоти 1/4 чайної ложки "Хмелі-сунелі" (можна і без неї) Спосіб приготування лечо з кабачків: Цибулю порізати, обсмажити в олії Моркву натираємо на великій тертці Помідори порізати Солодкий перець – соломкою Кабачки - кубиками чи соломкою (кому як подобається) Томатну пасту розбавити водою до 1 літра У велику каструлю кладемо нарізані помідори, сіль, цукор, наливаємо томатну пасту, розведену водою, олію, що залишилася від смаження цибулі Ставимо на вогонь Коли закипить, кладемо кабачки, моркву, солодкий перець Варимо 40 хв. Додаємо нарізаний часник, чорний мелений перець, цибулю Варимо ще 10 хв. Наливаємо оцтову кислоту  Добре перемішуємо, варимо ще 5 хв. Гарячим розкладаємо в банки Закриваємо, перевертаємо догори дном – і під шубу. Смачного! Джерело

Читати повністю

  • 2 Views


×
×
  • Створити...