Перейти до змісту

Суп із зеленим горошком та куркою: готуємо вдома

Від Board.News,21.09.24


Інгредієнти для супу з куркою та горошком: 2 ст. л. оливкової олії для обсмажування  4-5 курячих філе 1 маленька цибулина - дрібно порізати 1/2 чашки пшона (для більш рідкого супу пшона брати менше) 2 великі зубчики часнику - дрібно порізати 2 середні морквини - порізати 2 невеликі картоплини - порізати 1-2 солоних або маринованих огірки - натерти на великій тертці або дрібно порізати 1 чашка зеленого горошку замороженого – розморожувати не потрібно 2 лаврові листки Сіль - до смаку Чорний мелений перець - до смаку Свіжа зелень кропу та/або петрушки - для подачі Спосіб приготування супу з курки та горошку: У каструлі розігріти оливкову олію, додати цибулю та курку Готувати приблизно 5 хв., помішуючи Додати сіль, перець та лавровий лист Долити водою, залишивши місце для овочів На великому вогні довести до кипіння та варити приблизно 10 хв. Додати пшоно і варити 5 хв. Додати моркву, картоплю, солоний огірок, часник Довести до кипіння та варити приблизно 15 хв. або до готовності крупи та овочів Додати зелений горошок і проварити 2-3 хв. Дати настоятися супу За бажанням, подавати із зеленню кропу та/або петрушки. Смачного! Джерело  

Читати повністю

  • 5 Views


×
×
  • Створити...