Помідори по-корейськи: спробуйте приготувати самі
Від Board.News,17.09.24
Інгредієнти для страви - помідори по-корейськи:
Помідори – 1,5 кг
Морква – 75 г
Болгарський перець – 200 г
Цибуля – 30 г
Перець чилі – 1/2 стручка
9% оцет – 70 г
Олія – 70 г
Часник – 5 зубів.
Сіль – 1 ст. л. з гіркою
Цукор – 50 г
Петрушка та кріп - за смаком
Примітка: вага овочів вказана в очищеному вигляді.
Приготування - помідори по-корейськи:
Солодкий перець, чилі та часник почистити, а потім подрібнити за допомогою блендера з насадкою ніж
Повинна вийти овочева кашка
Зверніть увагу, що цибулю не можна перемелювати в блендері, інакше вона дасть гіркоту та неприємний присмак закусці (нарізка тільки вручну)!
Моркву очистити, подрібнити на тертці корейських салатів
Зелень порубати дрібно ножем
Цибулину нарізати кубиком
У глибокій мисці з'єднати всі підготовлені продукти (морква, зелень, цибуля, а також подрібнена овочева кашка з чаші блендера)
Додати цукор, сіль, олію та 9-відсотковий оцет
Все ретельно перемішати
Помідори (найкраще сливовидного сорту) розрізати вздовж навпіл, вирізати плодоніжки
Банки об'ємом 0,5 літра заздалегідь простерилізувати
На дно викласти трохи овочевої суміші
Зверху шар з томатів
Далі знову шар овочевої заливки і так до самого верху баночки
Залити залишками овочевої кашки
Помістити в каструлю з теплою водою - вона повинна доходити до плічок банки (під дно підкласти рушник для більш надійної фіксації)
Прикрити прокип'яченими кришками, але не закручувати!
Стерилізувати 20 хвилин, час починається з моменту закипання води в каструлі
Стерилізовані банки обережно вийняти із каструлі
Закрутити герметично кришки і перевернути догори дном
Укутати ковдрою, дати охолонути повністю
Зберігати консервацію у темному та прохолодному місці.
Смачного!
Джерело
- 9 Views
-
Останні новини