Перейти до змісту

Помідори по-корейськи: спробуйте приготувати самі

Від Board.News,17.09.24


Інгредієнти для страви - помідори по-корейськи: Помідори – 1,5 кг Морква – 75 г Болгарський перець – 200 г Цибуля – 30 г Перець чилі – 1/2 стручка 9% оцет – 70 г Олія – 70 г Часник – 5 зубів. Сіль – 1 ст. л. з гіркою Цукор – 50 г Петрушка та кріп - за смаком Примітка: вага овочів вказана в очищеному вигляді. Приготування - помідори по-корейськи: Солодкий перець, чилі та часник почистити, а потім подрібнити за допомогою блендера з насадкою ніж Повинна вийти овочева кашка Зверніть увагу, що цибулю не можна перемелювати в блендері, інакше вона дасть гіркоту та неприємний присмак закусці (нарізка тільки вручну)! Моркву очистити, подрібнити на тертці корейських салатів Зелень порубати дрібно ножем Цибулину нарізати кубиком У глибокій мисці з'єднати всі підготовлені продукти (морква, зелень, цибуля, а також подрібнена овочева кашка з чаші блендера) Додати цукор, сіль, олію та 9-відсотковий оцет Все ретельно перемішати Помідори (найкраще сливовидного сорту) розрізати вздовж навпіл, вирізати плодоніжки Банки об'ємом 0,5 літра заздалегідь простерилізувати На дно викласти трохи овочевої суміші Зверху шар з томатів Далі знову шар овочевої заливки і так до самого верху баночки Залити залишками овочевої кашки Помістити в каструлю з теплою водою - вона повинна доходити до плічок банки (під дно підкласти рушник для більш надійної фіксації) Прикрити прокип'яченими кришками, але не закручувати!  Стерилізувати 20 хвилин, час починається з моменту закипання води в каструлі Стерилізовані банки обережно вийняти із каструлі Закрутити герметично кришки і перевернути догори дном Укутати ковдрою, дати охолонути повністю Зберігати консервацію у темному та прохолодному місці. Смачного! Джерело  

Читати повністю

  • 9 Views


×
×
  • Створити...